Skylt Lak: Ultra mat en een onbehandelde uitstraling

Skylt lak is hedendaags een zeer populaire afwerking voor geschuurde of gerenoveerde parketvloeren. Dit komt omdat Skylt lak ervoor zorgt dat de vloer ultra mat word en eruit ziet zoals wanneer de vloer net geschuurd en gepolijst is. De vloer blijft hierdoor mooi licht hierdoor spreken wij over een onbehandelde look. Skylt lak is verkrijgbaar in meerdere varianten. Zo is er voor iedere houtsoort een passende behandeling met Skylt mogelijk!

Rigostep Skylt: Hoogwaardige Ultra matte PU Lak

Binnen Parket Schuren Rotterdam werken we met uitsluitend de meest hoogwaardige middelen voor het afwerken van uw parketvloer. U kunt naast Skylt lak ook kiezen voor andere laksoorten zoals bijvoorbeeld, Bona of Pallmann. Ook kunt u kiezen voor een hardwax of olie behandeling. Maar wanneer uw voorkeur uit gaat naar een ultra gematteerde houten vloer met een onbehandelde look? Dan is Skylt lak van het merk Rigostep dé mooiste en beste behandeling hiervoor. Het voordeel van het laten schuren en skylten van uw vloer door Parket Schuren Rotterdam, is dat onze parketteurs een ruime ervaring met deze behandeling hebben. Wij weten precies hoe de Skylt toegepast moet worden en hierdoor bent u verzekerd van het allermooiste eindresultaat!

Een vloer renovatie met Skylt lak

Parket Schuren Rotterdam is een specialist in houten vloeren compleet renoveren en doet dit altijd op de meest verfijnde manier. We beginnen met stofvrij schuren in uw woning. Dit gebeurt in 3 à 4 schuurgangen, waarbij we van grof naar telkens fijner schuren. Hierdoor kunnen we zowel vervuiling als beschadigingen wegnemen. Vervolgens word uw vloer behandelt met Skylt lak, dit gebeurd in 3 lagen. De eerste laag is grondlak, na een drootijd van ongeveer 1 uur kan de tweede en vervolgende de 3e laag worden aangebracht. De laatse laag is aflakken. Na 24 uur droogtijd is de vloer weer volledig belastbaar en kunt u de meubels weer terug op hun plaats zetten.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Het onderhouden van een Skylt vloer: Skylt Conditioner

Hoewel het skylten van uw houten vloer zorgt voor een onbehandelde uitstraling, biedt het middel wel degelijk voor een goede bescherming van het parket. Net als bij iedere afwerking met lak of olie is het belangrijk om uw vloer periodiek van onderhoud te voorzien. Hier en daar een kleine krasje of oneffenheid is geen probleem, want dit geeft uw vloer alleen maar extra karakter. Zodra uw vloer echter vervuild begint te raken, is het tijd voor om de vloer te dweilen. Hiervoor kunt u het beste uw vloer dweilen met warm water en Skylt Conditioner. Dit hoogwaardige onderhoudsmiddel middel draagt bij aan een extra lang behoud van het gematteerde en tevens beschermende effect van Skylt lak op uw vloer. De eigenschappen hiervan zijn reinigend, fris geurend en behouden de matte uitstraling van uw parketvloer.

Advies omtrent Sylt lak voor uw parketvloer? Onze meester parketteur staat u graag te woord!

Het inplannen van een afspraak voor het schuren van uw houten vloer en deze behandelen met Skylt lak is binnen snel geregeld. U kunt ons bellen en mailen, maar ook het offerte formulier op onze site invullen. Na de vloerinspectie en een uitgebreid advies, ontvangt u van ons een scherpe offerte. Vervolgens stemmen we af wanneer de werkzaamheden het beste kunnen worden ingepland. Laat uw vloer weer stralen en kies voor de prachtige behandeling met Skylt lak!

Vraag nu een offerte aan!

=
Call Now Button