Parket Schuren

Uw parket schuren laten uitvoeren door een specialist met 30 jaar ervaring in Rotterdam en omstreken? Onze gecertificeerde parketteurs realiseren dit graag voor u. De specialisten in parket renovatie van Parket Schuren Rotterdam adviseren u graag over de mogelijkheden om van uw parketvloer weer een prachtige vloer te maken. Met onze hoogwaardige machines gaan we vlot en soepel aan het werk om uw ooit zo sfeervolle houten vloer in een perfecte staat terug te brengen. We kunnen dit op diverse manieren voor u uitvoeren: via parket schuren en daarna lakken, oliën of hardwaxen. Samen komen we tot de mooiste en beste behandeling voor uw vloer, zodat u weer jarenlang van uw prachtige parketvloer kunt genieten.

Parket schuren

Vellingkanten Frezen

Na het grondig parket schuren is het bij parketvloeren welke een v-naad hebben ook wel velling kant genoemd, noodzakelijk om de vellingkanten kaal te frezen. Hierdoor worden oude olie of lak resten keurig egaal en vlak verwijdert. Hierdoor kunnen deze vellingkanten volledig opnieuw behandelt kunnen worden. Het voordeel hiervan is dat wanneer de vloer in zijn geheel behandelt is met bijvoorbeeld olie, lak of hardwax deze werkelijk weer als nieuw is. Het is immers een minder mooi aanzicht wanneer het oppervlak van de vloer behandeld is maar dat de v naden nog vol zitten met vuil en oude resten. Wij willen gaan voor het beste en mooiste resultaat en adviseren dan ook altijd om het vellingkanten frezen mee te nemen tijdens het parket schuren.

Parket schuren

HET Afwerken van de vloer: “De behandelingen”

Parket schuren en Oliën

Zo veel mensen, zo veel smaken. Als het op vloer renovaties aankomt, is dat beslist niet anders. We kunnen het ons daarom goed voorstellen dat u iets anders wilt dan parketlak op uw vloer. In dat geval brengen we ook ons ruime aanbod aan parketolie graag onder uw aandacht. Dit middel is er in diverse kleurschakeringen en zorgt voor een natuurlijke parketlook. Onze gecertificeerde parketteurs voeren zowel het parket schuren en oliën van uw houten vloer uit volgens onze bewezen effectieve behandelmethode. Met een goede olielaag is uw parket beschermd tegen onder meer scheuren, barsten, deuken en verkleuringen.

Parket Schuren en Lakken

Ons Rotterdamse parket bedrijf heeft veel ervaring met het schuren en afwerken van houten vloeren op diverse manieren. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor parket schuren en lakken. Hierbij gaan we eerst uw houten vloer gefaseerd schuren, in grof, middel en fijn. Daarna gaan we met de lak van uw voorkeur aan het werk. We brengen hem aan in meerdere flinterdunne lagen, waardoor de lak zich extra goed aan het oppervlak kan vastzetten. Op deze manier kunnen stof en andere ongewenste elementen geen schade of vervuiling toebrengen aan uw parket.

Hardwax Olie voor extra bescherming

Hardhouten vloer knappen zienderogen op van een behandeling met hardwax olie. De natuurlijke uitstraling van het hardhouten parket wordt extra uitgelicht, zodat het weer die ware eyecatcher in uw woning wordt. Kies uit een matte of zeer matte hardwax olie in een kleur die goed bij uw interieur past van het merk Osmo. Zo maakt u de houten vloer niet alleen een stuk mooier, maar ook is hij zo optimaal bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. We adviseren u graag over de ideale hardwax olie voor uw houten vloer. Laat uw parket schuren door een echte specialist en neem direct contact met ons op

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket laten schuren door een specialist uit Rotterdam

Het grootste voordeel van het laten schuren van uw parketvloer door een echte specialist, is het schitterende eindresultaat. Door onze jarenlange ervaring weten we dat een perfect en naadloos geschuurde vloer alleen bereikt kan worden met professionele en goed afgestelde schuurmachines. Tevens hebben we de beschikking over parket beschermmiddelen van professionele kwaliteit. Deze soorten lak, olie en hardwax olie zijn gemaakt om veel langer mee te gaan en bieden u een ongekend mooie aanblik. Wilt u inmiddels ook niets liever dan uw houten vloeren laten schuren door een specialist? Plan dan direct een vrijblijvende afspraak in met Parket Schuren Rotterdam®!

Ruim 30 Jaar ervaring in Parket Schuren 

Met ons bedrijf beschikken we over 30 jaar ervaring in parket schuren en behandelen van houten vloeren. De opgedane kennis delen we graag met u en nog liever zetten we deze direct in bij het herstellen van uw houten vloer in Rotterdam. Een adviesgesprek in uw eigen omgeving kan nieuwe perspectieven bieden op het gebied van de vele mogelijkheden. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak via het contactformulier. Natuurlijk kunt u ook ons even een mailtje sturen of opbellen.

Vrijblijvend uw vloer laten inspecteren

De parketteurs van Parket Schuren Rotterdam® voeren met plezier een compleet vrijblijvende vloerinspectie bij u uit. Ze kunnen dan precies zien wat uw houten vloer nodig heeft, zodat er een perfect werkplan op maat kan worden opgesteld. Nadat u akkoord gaat met dit plan en de offerte, kunnen we snel voor u beginnen met het parket schuren in uw woning. Of u nu kiest voor uw houten vloer schuren en oliën, hardwaxen of lakken, bij ons zit u sowieso helemaal goed!

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button