Parket Schuren Zwijndrecht

Welkom op de bij Parket Schuren Zwijndrecht. Dé expert als het gaat om het vakkundig schuren en behandelen van parketvloeren in uw regio. Is uw parketvloer zodanig vervuild geraakt dat u hem niet meer schoon krijgt? Dan kunt u het beste kiezen voor een algehele vloer renovatie. Dit is tevens een ideale manier om uw parket in zijn totaliteit te ontdoen van schadeplekjes, zoals krassen, deuken en kringen. Parket Schuren Zwijndrecht is een beproefde methode om uw bestaande houten vloer terug te toveren naar een gloednieuwe parketvloer. Ons team is de perfecte keuze voor deze klus. We zijn werkzaam in zowel Zwijndrecht als omgeving en staan op ieder gewenst moment klaar om uw houten vloer schitterend te renoveren.

Parket schuren Zwijndrecht: uw lokale Parketschuurspecialist!

Voor onze parket herstel diensten richten we ons met name op Zwijndrecht en omgeving. We hebben in deze regio in Rotterdam al ontzettend veel mensen blij mogen maken met een parketvloer welke als nieuw is opgeleverd. Na afloop prijzen ze vooral onze zeer hoge kwaliteit en dit is natuurlijk iets waar we heel erg trots op zijn. De kwaliteit van ons geleverde werk is te danken aan zowel onze mensen als onze machines. We werken namelijk enkel met goede opgeleide vakmensen en zetten voor het parket schuren de beste professionele schuurinstallaties en beschermmiddelen in.

30 jaar ervaring als all-round parketteur

Uw lokale specialisten van Parket Schuren Zwijndrecht beschikken over 30 jaar ervaring als meester parketteur. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en een goede garantie op het geleverde werk. We beschikken over een diploma erkend vakbedrijf. Naast uitstekende parket renovaties zijn we er ook voor een deskundig advies op maat en voor vloerinspecties op uw locaties. Neem zeker even contact met ons op als u meer wilt weten over onze verschillende mogelijkheden omtrent Parket Schuren Zwijndrecht.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd

Z

OFFICIEEL Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Oliën

Een groot voordeel van een houten vloer renovatie door Parket Schuren Zwijndrecht is dat we altijd stofvrij schuren. Dankzij deze werkwijze blijft de behandelde kamer een stuk schoner en kunnen we des te sneller werken. We schuren uw houten vloer in drie tot vier sessies, zodat we zowel de lichte als de meer flinke beschadigingen kunnen verwijderen. Hierna gaan we verder met het afwerken van uw parketvloer. Op dit punt kunt u onder andere kiezen voor een bescherming middels parket schuren en oliën. Onze parketolie is er in diverse kleuren en zorgt voor een naturel effect op uw vloer. Wij werken met alle merken waaronder: Royl, Rigostep en Rubio Monocoat.

Parket Schuren en Lakken

De klant is bij ons natuurlijk altijd koning en dus mag u altijd zelf de ideale kleur en het perfecte beschermmiddel kiezen voor uw vloer. Gaat uw voorkeur uit naar een mooie matte of juist een glanzende lak na het Parket Schuren Zwijndrecht? Vertel ons dan direct in welke kleur we uw geschuurde vloer mogen lakken. De lak wordt in een aantal dunne lagen toegepast op uw vloer, zodat hij het parket nog beter kan beschermen. Met een goede laklaag is uw vloer klaar om nieuw vuil en vocht te weren. Wij adviseren u graag omtrent het parket schuren en lakken. Bel direct of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button