Parket Schuren Vlaardingen

Van harte welkom bij Parket Schuren Vlaardingen, uw lokale specialist als het gaat om een vakkundig parket renovatie. Ligt er in uw woning te Vlaardingen ook een prachtige houten vloer? Dan geeft u hem beslist de juiste verzorging, door middel van regelmatige onderhoudsbeurten. Op een gegeven moment heeft uw parket echter meer nodig. Zeker als u te maken heeft met beschadigingen in het hout, wordt het tijd om op zoek te gaan naar een specialist in parket schuren Vlaardingen. Ons ervaren team stelt zich dan graag aan u voor! We bieden u diverse mogelijkheden voor het complete herstel van uw houten vloer. Hierbij staan uw wensen volledig voorop. Uiteraard geven we u met plezier een goed advies, zodat u altijd tot de juiste keuze komt.

Parket schuren Vlaardingen: De schuurspecialist in uw regio!

Het voordeel van ons team is dat we een echt lokale specialist zijn in houten vloer renovaties. U hoeft dus niet te wachten op een parketteur die helemaal uit een ander deel van het land moet komen. In onze prachtige regio zijn we tevens één van de beste parket herstel bedrijven. We werken uitsluitend met goed opgeleide parketteurs. Op hun beurt maken zij weer gebruik van alleen de beste schuurapparatuur. Zo creëren we een perfect eindresultaat en wordt uw houten vloer door middel van het vakkundig parket schuren weer als nieuw.

30 jaar ervaring als erkend parketteur

De mannen van Parket schuren Vlaardingen beschikken over 30 jaar ervaring als erkend parketteur en zijn zodoende een echte lokale expert in houten vloeren. We gaan graag bij u aan het werk om uw parketvloer compleet te herstellen. Dit is zelfs mogelijk wanneer er grote vochtkringen, slijtsporen of beschadigingen aanwezig zijn. Laat één van onze parketteurs u er meer over vertellen tijdens een geheel vrijblijvende vloerinspectie op uw locatie.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en oliën

Een parket renovatie kan op verschillende manieren voor u worden uitgevoerd door parket schuren Vlaardingen. Dat wil zeggen: het parket schuren gebeurt altijd op de bewezen effectieve manier, maar voor de afwerking is er de keuze uit diverse soorten hoge kwaliteit parketolie. Zo kunt u kiezen voor de methode parket schuren en oliën. Na de stapsgewijze schuurbeurt gaan we direct verder met het aanbrengen van een perfect dekkende laag parketolie. De olie is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en geeft het hout een goede bescherming tegen nieuwe vervuiling, slijtage en beschadiging door bijvoorbeeld temperatuurverschillen bij vloerverwarming.

Parket schuren en lakken

Een andere optie is het parket schuren en lakken, waarbij u wederom de keuze heeft uit allerlei prachtige kleuren. Bovendien is de lak er in glans en mat, zodat er een resultaat wordt bereikt dat helemaal past bij de rest van uw interieur. Merken we bij het schuren dat een klein deel van het parket niet meer helemaal voldoet? Dan herstellen we dit met een nieuw stuk parket, dat wordt behandeld met dezelfde schitterende lakvariant. Uw houten vloer wordt op deze manier volledig in ere hersteld, zonder dat u er een enorme investering voor hoeft te doen. Parket Schuren Vlaardingen adviseer u graag over de beste en mooiste behandeling voor uw vloer.

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button