Parket Schuren Spijkenisse

Welkom bij Parket Schuren Spijkenisse, dé specialist voor een professionele parket renovatie in uw regio. Het is tijd om de ooit zo prachtige houten vloer in uw woning te renoveren, maar hoe? Dit is waar het team van parket schuren Spijkenisse zich graag aan u voorstelt. We zijn een lokaal bedrijf dat gespecialiseerd is in professioneel parketherstel. Onze methodes hiervoor zijn zowel parket reinigen als parket schuren. Bij een houten vloer die enkel verontreinigd is, volstaat een flinke reinigingsbeurt. Is er echter meer aan de hand, zoals krassen en deuken in het hout of vlekken en verkleuringen op het parket? Dan is het tijd om uw parket te laten schuren door de specialist.

Parket schuren Spijkenisse: Uw parketschuurspecialist Sinds 1986

Ons gecertificeerde team van parketteurs is zeer ervaren in het parketherstel en werkt in de hele regio Spijkenisse. Ook voor uw parket schuren Spijkenisse zijn we dus de perfecte keuze. In meerdere schuurgangen maken we uw houten vloer geheel vrij van oneffenheden. Vervolgens behandelen we hem met een beschermend middel naar keuze. Deze methode uit twee delen zorgt ervoor dat alle ongewenste elementen totaal verwijderd worden en vervolgens dat ze niet meer kunnen terugkeren. Kies uit parketolie, lak en Osmo hardwax de ideale beschermer voor uw houten vloer.

30 jaar ervaring in vakkundige parket renovaties

Ons team van parket specialisten werkt in Spijkenisse en omgeving en zorgt hier al tientallen jaren voor perfect parket onderhoud en parket herstel. We hebben 30 jaar ervaring als meester parketteur en zorgen ervoor dat iedere klant de houten vloer van zijn of haar dromen krijgt. Om het ultieme eindresultaat te bereiken, werken we uitsluitend met middelen en materialen van de hoogste kwaliteit. Tevens gebruiken we altijd de methode stofvrij parket schuren, waardoor we uw parket sneller en schoner kunnen opknappen. Maak daarom direct een afspraak voor het parket schuren in Spijkenisse.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en oliën

Zeker bij een parketvloer met vloerverwarming is het slim om te kiezen voor parket schuren en oliën. De olie beschermt het hout optimaal onder alle omstandigheden. Verschillen in temperatuur worden ondervangen door de krachtige olie, zodat er geen scheuren of barstjes in het hout kunnen ontstaan. Bovendien geeft de olie tevens een goede bescherming tegen nieuwe vervuiling, beschadiging of verkleuring van het parket. Wilt u zien wat er zoal mogelijk is? Laat dan één van onze parket experts langskomen met een set kleurstalen. Hij geeft dan ook gelijk een goed advies op maat.

Parket schuren en lakken

Heeft u een houten vloer zonder vloerverwarming? Dan kunt u ook kiezen voor één van onze andere beschermmiddelen. Ga bijvoorbeeld voor uw parket schuren en lakken. We kunnen uw vloer in vrijwel iedere denkbare tint of kleurschakering lakken, zodat u altijd precies de juiste sfeer creëert in uw woning. Net als het beschermmiddel olie zorgt ook de lak ervoor dat vuil, nattigheid en stof zich niet langer aan het houten vloeroppervlak kunnen hechten. Uw parket blijft hierdoor veel langer mooi en in een opperbeste conditie. Parket Schuren Vlaardingen adviseert u graag over de mogelijkheden.

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button