Parket Schuren Schiedam

Welkom bij Parket Schuren Schiedam, dé specialist voor het vakkundig schuren en behandelen van houten vloeren in uw regio. U wilt de verontreinigde of zelfs beschadigde houten vloer in uw woning totaal renoveren? Dan bent u aan het goede adres bij de specialisten van parket schuren Schiedam! Ons bedrijf richt zich op vloer renovaties van de hoogste kwaliteit en richt zich met name op de grotere regio rond Rotterdam. Met onze hoogwaardige materialen en innovatieve schuursysteem gaan we aan de slag om zelfs de meest ontsierde houten vloer weer als nieuw te maken. De methode stofvrij schuren stelt ons in staat om dit een stuk schoner en ook nog eens sneller voor u uit te voeren.

Parket schuren Schiedam: 30 jaar ervaring in schuren en behandelen van parketvloeren

Met onze parket herstel werkzaamheden concentreren we ons met name op de omgeving van Rotterdam, waar ook Schiedam onder valt. U kunt ons dan ook inhuren voor iedere grote of kleine parketklus. Na een inventarisatie van uw persoonlijke wensen en voorkeuren en een vloerinspectie gaan we aan het werk. Eerst zullen we uw parket schuren Schiedam in drie à vier fases. Alle vlekken, vochtplekken en beschadigingen worden zo geheel verwijderd van het houten oppervlak. Vervolgens brengen we de beschermer van uw voorkeur aan: lak, olie of hardwax.

Erkend specialist en aangesloten bij het gilde

Met ruim 30 jaar ervaring als meester parketteur is het team van parket schuren Schiedam de specialist bij uitstek voor uw vloer renovatie. Als erkend vakbedrijf bent u bij ons altijd zeker van een uitstekende garantie op het geleverde werk. We geven u graag een passend advies omtrent uw vloer reinigen of alles omtrent parket schuren. Ook bieden we u een vrijblijvende vloerinspectie op uw locatie voorafgaand aan het vloerherstel. Geef uw houten vloer zijn verdiende behandeling en laat nu uw parket schuren Schiedam door onze specialisten!

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en oliën

Een veel gekozen optie bij parket schuren Schiedam is een afwerking met hoogwaardige parketolie. Dit beschermt zeker houten vloeren met vloerverwarming uitermate krachtig tegen ongewenste zaken als splijten en barsten. Bovendien is parket schuren en oliën een ideale manier om stof, vocht en vuil van uw parketvloer te weren. Onze selectie aan parketolie is zeer uitgebreid. Vraag onze parketteurs dan ook beslist naar de vele kleurstalen, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw vloer. Uiteraard brengen we de variant van uw voorkeur netjes en compleet dekkend aan op uw parket.

Parket schuren en lakken

Nog altijd kiezen ook veel mensen voor een traditionele afwerking van hun houten vloer, met behulp van lak. Net als olie en hardwax zorgt ook lak voor een dekkende toplaag, waardoor er een stuk minder vervuiling en beschadiging optreedt op uw parketvloer. We hebben altijd vele tientallen soorten parketlak voor u op voorraad, zodat we nooit misgrijpen en uw vloer altijd van de perfecte tint kunnen voorzien. Bent u benieuwd of uw favoriet echt goed bij uw houten vloer past? Onze parketteur kan altijd een paar soorten voor u uitproberen op een klein stukje hout. Laat uw parket schuren en lakken door parket schuren Schiedam en beleef uw vloer weer als de eerste keer.

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button