Parket Schuren Ridderkerk

Parket Schuren Ridderkerk is dé specialist als het gaat om het vakkundig renoveren van houten vloeren bij u in regio. Vraagt uw houten vloer om een flinke hoeveelheid extra aandacht? Geef hem die dan, met een behandeling van parket schuren en behandelen in Ridderkerk. Voor u het weet, bent u dan weer een trotse bezitter van een prachtige parketvloer welke weer als nieuw is opgeleverd. Via een grondige schuurbeurt wordt het parket vrij van vuil en oude beschadigingen, zodat er gezorgd wordt voor een duurzaam behoud van uw vloer. Wilt u uw houten vloer laten renoveren? Laat de klus dan altijd aan een ervaren vakbedrijf over, zoals Parket Schuren Ridderkerk.

Parket schuren in Ridderkerk? altijd een uitgebreid advies van uw lokale parketteur!

Een renovatie van uw parketvloer in Ridderkerk rekent af met oude blessures in en op het hout. Bovendien geven we uw parket een mooie nieuwe deklaag met olie, lak of Osmo hardwax. Dankzij een dergelijk middel is uw houten vloer voortaan optimaal bestand tegen vervuilingen en allerlei soorten schade. We geven u graag een parket advies op maat waar u verder mee kunt. Maak hiervoor een afspraak en laat ons langskomen bij u thuis. Parket Schuren Ridderkerk denkt met u mee en biedt u vanuit een enorme ervaring de beste kwaliteit vloer renovaties.

30 jaar ervaring als gecertificeerd parketteur

Parket Schuren Ridderkerk is een lokaal bedrijf met 30 jaar ervaring als gecertificeerd parketteur. Onze uitgebreide kennis en kunde op het gebied van houten vloer renovaties zorgt voor een verbluffend eindresultaat in iedere woning waar we aan het werk gaan. Gunt u uw eigen parketvloer ook de mooiste herstelbeurt? Neem dan contact met ons op voor een afspraak voor het parket schuren of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wilt u de kwaliteit van uw parketvloer laten beoordelen? Dan staan we klaar voor een kosteloze vloerinspectie bij u thuis!

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Oliën

Een algehele herstelbeurt maakt dat uw houten vloer klaar is om de toekomst te trotseren. Uw volledig gerenoveerde parket werkt als een schitterende blikvanger die enorm veel sfeer in huis brengt. Eén van de methodes voor het behandelen van uw vloer is parket schuren en oliën. We voegen een toplaag toe in precies dat kleurtje olie dat u zo mooi vindt. Licht of juist donker, u mag het zeggen! Dankzij een behandeling met hoogwaardige vloerolie oogt uw parketvloer naturel en mat. Zo wordt het een echte lust voor het oog. Parket schuren Ridderkerk adviseert u graag uitgebreid over de mogelijkheden.

Parket Schuren en Lakken

We kunnen uw houten vloer ook klaarmaken voor de toekomst via het parket schuren en lakken. Kies uit tal van kleuren en variaties de perfecte lak voor uw parket. Het meest oogstrelende resultaat kan worden bereikt door de lak in meerdere, uiterste dunne laagjes toe te voegen aan het hout. Zo wordt bovendien een nog betere hechting aan uw vloer gecreëerd. Wilt u zien wat er zoal mogelijk is bij parket schuren en lakken? Laat dan één van onze parketteurs bij u langskomen met de kleurenwaaiers! Parket schuren Ridderkerk is u graag van dienst!

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button