Parket Schuren en Oliën in Rotterdam

Denk u er over om meer informatie in te winnen omtrent parket schuren en oliën? Wij adviseren u graag vakkundig over demogelijkheden. Kunt u zich nog herinneren hoe uw parketvloer eruit zag toen hij net gelegd was? Prachtig afgewerkt en zonder enige oneffenheid of schade? Na verloop van tijd is zijn originele glans verloren gegaan, maar gelukkig kan het team van Parket Schuren Rotterdam uw vloer helemaal terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat. Eén van de methodes hiervoor is het parket schuren en oliën. De behandeling uit twee delen pakt de bestaande slijtsporen en schade aan, om vervolgens met olie een goede nieuwe barrière tegen verwering aan te brengen.

Stofvrij Parket Schuren en Oliën

Zodra u ons inhuurt, kunnen we al vrij snel beginnen met het parket schuren en oliën in Rotterdam. Voor een prettige werkomgeving en natuurlijk ook voor uw woonplezier gebeurt dit geheel stofvrij. In drie tot vier schuurgangen wordt het hout van schade ontdaan. Het vrijkomende stof wordt direct in een apart systeem gezogen, zodat het geen irritaties kan toebrengen aan bijvoorbeeld de luchtwegen. Een behandeling van parket schuren en oliën zorgt voor een nieuwe en frisse aanblik van uw houten vloer. Het laten uitvoeren van een dergelijke parket renovatie kan u ontzettend veel geld besparen in vergelijking tot het leggen van een compleet nieuwe vloer.

Uw vloer optimaal beschermen met olie

Zoals de naam van het parket schuren en oliën in Rotterdam al aangeeft, bestaat de behandeling uit twee belangrijke onderdelen. Na het schuren van uw houten vloer is het dan ook direct tijd voor een nauwkeurige afwerking met olie. De olie voorkomt dat er gelijk weer nieuwe vervuiling, vochtschade of beschadiging kan ontstaan op uw houten vloer. Tevens werkt de hoge kwaliteit olie als een beschermer tegen barsten en scheuren in het geval van vloerverwarming. Maak uw keuze uit onze vele verschillende soorten parketolie, dan regelen wij de rest voor u! Er zijn vele variaties en merken olie op de markt. Ook is er een grote variatie in kleuren, zoals wit, grijs naturel. In totaal zijn er meer dan 100 verschillende kleuren mogelijk. Graag adviseren wij u welke olie het beste en het mooiste aansluit bij uw wensen. 

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Uw vloer in topconditie houden na het parket schuren en oliën

Het is van groot belang om uw vloer goed te blijven onderhouden, ook als hij zojuist opnieuw is geschuurd en in de lak gezet is. Hiervoor raden we u dagelijks onderhoud met een bezem of stofzuiger aan en natuurlijk regelmatige poetsbeurten. Voor het oppoetsen en grondig reinigen van uw houten vloer kunt u het beste een intensiefreiniger en een vlekken verwijdermiddel inzetten. Na afloop kunt u uw parketvloer voorzien van een laagje onderhoudsolie, zodat de beschermende deklaag van het hout intact blijft. Indien er een vlekje op uw geoliede parketvloer ontstaat, doet u er goed aan om dit zo snel mogelijk weg te halen. Laat uw parket schuren en oliën door een echte specialist.

Vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van parket schuren en oliën in uw woning te Rotterdam of omgeving? Vraag ons dan om een passende offerte op maat! In een handig overzicht ontvangt u van ons een goede totaalprijs voor de parket behandeling van uw voorkeur. Voor u het weet, ziet ook uw houten vloer er weer helemaal tot in de puntjes verzorgd uit!

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button