Parket schuren en lakken in Rotterdam en omstreken

Ben u voornemens om meer informatie aan te vragen omtrent parket schuren en lakken? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Een houten vloer die vies en ook nog eens behoorlijk beschadigd is, kunt u het beste opknappen door hem te laten schuren. Parket Schuren Rotterdam is een bedrijf dat hier reeds vele jaren ervaring mee heeft. We kunnen onder meer uw parket schuren en lakken. Deze vorm van houten vloer renovatie houdt in dat we eerst de oude schade en vervuiling weghalen door middel van het gefaseerd schuren van het hout. Vervolgens brengen we lak aan op het parket, waarmee een perfect dekkende nieuwe beschermlaag gecreëerd wordt.

Waarom de keuze maken voor parket schuren lakken?

De houten vloer in uw woning te Rotterdam is pas echt duurzaam, wanneer u hem te allen tijde goed blijft onderhouden. Door hem regelmatig te reinigen en op tijd te kiezen voor parket schuren, gaat hij met het grootste gemak wel tientallen jaren mee. Parket schuren en lakken zorgt er onder andere voor dat slijtagesporen, hardnekkige vervuiling en flinke beschadigingen geheel verwijderd kunnen worden. De nieuwe laklaag die daarna wordt aangebracht, maakt het parket veel mooier voor het aangezicht en beschermt hem nog beter tegen nieuwe beschadigingen en ontsierende plekken op het hout.

Welke voordelen biedt parket schuren lakken?

Dankzij de behandeling van parket schuren en lakken, maakt u uw vloer optimaal bestand tegen vuil en ook vloeistoffen. Tevens kunt u uw vloer laten lakken in allerlei kleuren in glanzend en mat. Verder zorgt de renovatie voor een verlengde levensduur van uw houten vloer. Er zijn echter meerdere voordelen van het lakken van u vloer, bijvoorbeeld met Skylt. Daarnaast hebben gelakte vloeren nauwelijks onderhoud nodig. Zo hoeft u een lakvloer de eerste 10 jaar niet tot nauwelijks te onderhouden. Makkelijk als u weinig tijd heeft, of gewoon niet graag de meubels van buiten naar binnen plaatst. Hetgeen uiteraard begrijpelijk is. Parket Schuren Rotterdam adviseert u hier graag over.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Moet ik mijn gerenoveerde houten vloer ook nog zelf schoonhouden?

Hoewel ons team van parket specialisten al veel werk voor u verzet, is er toch nog een klus die voor u overblijft na het parket schuren en lakken. Dit betreft het dagelijkse en periodieke onderhoud aan uw gerenoveerde parketvloer. Het is belangrijk om iedere dag, of minstens om de dag, het zand, stof en vuil van uw vloer te verwijderen. Zo voorkomt u dat het zich in de kieren nestelt en daar voor beschadigingen zorgt. Verder kunt u uw geheel herstelde parketvloer reinigen met behulp van parketreiniger. In een emmer met 5 liter water is 60 cc parketreiniger voldoende. Gebruik een kleine hoeveelheid polymeer voor het voeden van uw parketvloer. Even nadweilen zorgt voor een fantastisch eindresultaat.

Kan ik direct mijn parket schuren lakken in Rotterdam?

Jazeker! Als u besluit om over te gaan op een renovatie middels parket schuren en oliën, kunt u vrijwel direct bij ons terecht! Dankzij ons team van top parketteurs hoeft u nooit lang te wachten op het schitterende herstel van uw eigen houten vloer. U kunt beginnen met het aanvragen van een offerte op maat. Dit kan eenvoudig via de offerte-knop op onze website. Tevens is het aan te raden om een vloerinspectie te laten uitvoeren. Hiervoor komen we kosteloos en volledig vrijblijvend bij u langs. Maak beslist gebruik van onze voordelen en geniet van een houten vloer renovatie van de hoogste kwaliteit!

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button