Parket Schuren en Hardwax Olie in Rotterdam

Bent u voornemens om meer informatie aan te vragen over parket schuren en hardwax olie? Dan staat Parket Schuren Rotterdam 7 dagen in de week voor u klaar voor een vakkundig advies. Wilt u de kwaliteit van uw huidige houten vloer zodanig verbeteren, dat hij klaar is voor nog vele jaren van intensief gebruik? Dan kunt het beste kiezen voor uw parket schuren en hardwax olie in Rotterdam. Dit is slechts één van de verschillende methodes waarmee ons doorgewinterde team uw houten vloer geheel kan renoveren. Uw prachtig opgeknapte parketvloer past in iedere tijd en in alle soorten interieurs. Dankzij onze doeltreffende behandeling wordt uw houten vloer weer net zo mooi als voorheen en ook wordt het onderhoud een stuk vereenvoudigd.

Waarom kiezen voor uw houten vloer schuren en hardwax olie toevoegen?

Er zijn al met al vele verschillende redenen om de keuze te maken voor een behandeling van parket schuren en hardwax olie. Met deze parket renovatie is het alsof we de tijd even stil kunnen zetten. We halen de beschadigingen weg die in de loop der jaren ontstaan zijn en geven uw houten vloer daarna een mooie nieuwe hardwax olielaag. Dit middel van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat uw houten vloer opnieuw wordt beschermd tegen allerlei vervelende invloeden van buitenaf. Voortaan zal uw parket nauwelijks meer slijten, vervuilen of beschadigen.

De pluspunten van parket schuren en hardwax olie

Uw vloer knapt 100% op van een renovatie middels parket schuren en hardwax olie. We begrijpen natuurlijk dat u eerst een aantal pluspunten wilt horen, voordat u overgaat tot deze uitgebreide vloer behandeling. Eén van de voordelen van uw houten vloer schuren en hardwaxen, is dat hij dankzij deze methode extreem goed beschermd is tegen vocht en vuil. Daarnaast zijn er altijd vele mogelijkheden voor het hardwaxen. Dit kan bijvoorbeeld in mat of in zijdemat en natuurlijk in allerlei fraaie kleuren.

Osmo Hardwax

Er zijn veel parketteurs die zeggen dat er een laag hardwax word aan gebracht op de vloer wat in werkelijkheid een twee componenten olie is. Dit is weliswaar is dit een hardere olie en bied meer bescherming, maar hardwax is het niet. Er is maar 1 echte hardwax op de markt en dat is de hardwax van het merk OSMO. Wij werken al jarenlang met dit product en zijn zodoende gespecialiseerd in het aanbrengen van dit product. Wenst u graag meer informatie hieromtrent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Uw houten vloer mooi houden na de parket renovatie met hardwax olie

Als uw houten vloer geheel gerenoveerd is via de methode parket schuren en deze vervolgens te voorzien van hardwax olie, wilt u het resultaat uiteraard zo lang mogelijk blijven behouden. Daarom is het verstandig om een bescheiden investering te doen in een setje onderhoudsmiddelen. We raden onze klanten altijd een onderhoud- en reinigingsmiddel aan zoals bijvoorbeeld Wax & Clean. Ook een geconcentreerd reinigingsmiddel met alcohol is erg handig. De schoonmaak set wordt compleet met een goede fles onderhoudsolie. Met deze set kunt u aan de slag om uw houten vloer van tijd tot tijd een grondige schoonmaakbeurt te geven. Tevens is het slim om het dagelijkse zand en vuil op tijd te verwijderen met bijvoorbeeld een zachte bezem of de stofzuiger met parketborstel. Parket schuren en hardwax olie laten aanbrengen kunt u het beste laten doen door een echte specialist uit Rotterdam. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Vrijblijvend een Afspraak met ons maken 

De mannen van Parket Schuren Rotterdam staan volledig klaar om uw vloer renovatie middels parket schuren en hardwax olie voor u uit te voeren. Maak hiervoor direct een afspraak, zodat u spoedig kunt gaan genieten van uw geheel herstelde houten vloer. Liever eerst de conditie van uw parket laten inspecteren? Ook dan horen we graag van u!

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button