Parket Schuren Dordrecht

We heten u van harte welkom bij Parket Schuren Dordrecht! Wilt u bij het schuren van uw parketvloer niets aan het toeval overlaten? Kies dan voor een hoge kwaliteit houten vloer renovatie door ons team van Parket Schuren Dordrecht actief in Rotterdam en omstreken. Dit zorgt ervoor dat u ook op de langere termijn kunt blijven genieten van uw eigen parketvloer in een schitterend herstelde staat. Geen onnodige kosten dus voor het parket vervangen, maar gewoon de bestaande houten vloer laten schuren en afwerken. Het parket schuren voeren we overigens stofvrij uit, zodat u geen last krijgt van irritaties bij de luchtwegen.

Parket Schuren Dordrecht: Uw lokale renovatie specialist!

Ons parket herstel bedrijf in actief de regio Dordrecht beschikt over een gezellig en gemotiveerd team van erkende parketteurs. Ze hebben stuk voor stuk een vakdiploma op zak van allround parketteur en zijn tevens gecertificeerd. Dit betekent dat u altijd garantie op de volledige werkzaamheden krijgt en natuurlijk dat we voor u het allermooiste resultaat creëren via door middel van een professionele parket renovatie en vervolgens afwerken met een behandeling naar keuze. Voor deze afwerking kunt u trouwens uit diverse prachtige middelen kiezen, die ieder op hun eigen manier een optimale bescherming van het parket verzorgen. Ons team van Parket Schuren Dordrecht adviseert u graag over de beste en mooiste behandeling van uw vloer.

30 jaar ervaring als meester parketteur

Uw lokale team van houten vloeren specialisten, Parket Schuren Dordrecht, heeft meer dan 30 jaar ervaring als meester parketteur. Hiermee zijn we een perfecte keuze voor het laten herstellen van de parketvloer bij u thuis. Met puur vakmanschap zetten we ons in voor een gegarandeerd perfect resultaat bij het volledig renoveren van uw houten vloer. Wilt u eerst nog wat meer weten? Kom dan met ons in contact! We staan klaar om bij u langs te komen voor een informatief adviesgesprek omtrent het parket schuren, inclusief een vrijblijvende vloerinspectie in uw woning.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en oliën

Een egale houten vloer zonder vuil of beschadigingen, dat is wat we voor u gaan verzorgen bij parket schuren Dordrecht. Om het schuurresultaat tot in de lengte van dagen zo mooi te houden, voegen we tevens een beschermmiddel naar keuze toe. Een goed voorbeeld hiervan is parketolie van topkwaliteit zoals Rubio Monocoat. Dit middel zorgt ervoor dat uw parket bij een situatie met vloerverwarming niet gaat scheuren of barsten. Tevens werkt het als een uitstekende barrière tegen andere ongewenste zaken, waaronder ernstige vervuiling, verkleuring van het hout door zonlicht en allerhande beschadigingen. Wij adviseren u graag over de behandeling: parket schuren en oliën!

Parket schuren en lakken

Samen met u bekijken we de huidige staat van uw houten vloer. Vervolgens bespreken we de diverse mogelijkheden op het gebied van parket afwerking en bescherming. Niet iedere houten vloer vraagt immers om hetzelfde. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak kunnen we u precies wijzen op de beste beschermsoorten voor uw parketvloer. Zo is er ultra beschermende parketlak in vele kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Een aantal dunne laagjes van deze lak zorgen voor een sublieme bescherming tegen vloeistoffen, zand, vuil en andere ongewenste zaken. Vraag ons om een offerte op maat voor het parket schuren en lakken in Dordrecht.

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button