Parket Schuren Delft

We heten u van harte welkom bij Parket Schuren Delft, dé specialist als het gaat om het vakkundig schuren van parketvloeren in Delft en omstreken. Als uw houten vloer beschadigd of sterk vervuild is geraakt, is er geen betere oplossing dan gebruik te maken van de dienstverlening van parket schuren Delft. Het is een 100% effectieve methode om lelijke plekken volledig van uw parketvloer te laten verwijderen. Hierbij gaat uw lokale specialist in vloer renovatie gewapend met een schuurmachine en extern afzuigsysteem aan het werk om uw vloer geheel stofvrij te schuren. Daarna wordt uw parket voorzien van een nieuwe beschermende laag, waarmee hij net als u klaar is voor de toekomst. U heeft bij ons altijd een ruime keuze in middelen en uitvoeringen.

Parket Schuren Delft: uw lokale renovatie specialist!

Voor een parketvloer renovatie van de hoogste kwaliteit kunt u gewoon terecht bij een lokale specialist: Parket Schuren Delft. Ons team wordt gevormd door meerdere gecertificeerde en goed opgeleide parketteurs die alle kneepjes van het vak uitstekend kennen. Voor het parket schuren van houten vloeren in alle mogelijk houtsoorten en vloersoorten gebruiken we onze professionele en perfect afstelbare schuurapparatuur. Ook de gebruikte schoonmaakmiddelen en beschermmiddelen zijn van de beste kwaliteit. Op deze manier kunnen we u een lang houdend en schitterend eindresultaat garanderen.

30 jaar ervaring als meester parketteur.

Met ons bedrijf hebben we inmiddels al weer ruim 30 jaar ervaring als meester parketteur. We zijn in het bezit van het vakdiploma allround parketteur en zijn dus inzetbaar voor werkelijk iedere parket renovatie klus. Naast de kwaliteit van ons werk zit het ook met uw garantie dus helemaal goed! Bel of mail ons gerust om meer te weten te komen over de diverse opties van Parket Schuren Delft. Natuurlijk kunt u ons ook bereiken middels het contactformulier.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn een officieel erkende specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Oliën

Er zijn verschillende soorten behandelingen mogelijk als u uw parketvloer wilt laten schuren en afwerken. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw parket schuren en oliën. Dankzij onze vele kleurstalen kunt u altijd de perfect tint olie voor uw houten vloer kiezen. Het grote voordeel van parketolie is dat het hout goed beschermt, zelfs bij vloerverwarming. Natuurlijk is uw parket dankzij de perfect dekkende olielaag tevens uitermate goed bestand tegen nieuwe slijtage, vervuiling en beschadigingen. Een vrijblijvende offerte kunt u eenvoudig aanvragen via onze site.  Bij Parket Schuren Delft kunt u ook terecht voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende vloerinspectie bij u op locatie.

Parket Schuren en Lakken

Parket Schuren Delft is specialist in parket schuren en lakken. Ons team van erkende parketteurs kunnen uw vloer weer in zijn geheel kaal schuren en net zo mooi maken als op de eerste dag. Voor het beste behoud van de vloer word de vloer 3 maal gelakt met bijvoorbeeld een ultra matte lak van Skylt. Deze parketlak is één van deze beschermmiddelen en is verkrijgbaar in een ongekend ruim assortiment. U heeft ook nog eens de keuze uit glanzende en matte laksoorten, zodat we precies het resultaat kunnen bereiken dat u in de gedachten heeft. Maak snel een afspraak of vraag een offerte bij ons aan!

Vraag nu een offerte aan!

=
Call Now Button