Parket Schuren Barendrecht

We heten u van harte welkom bij Parket Schuren Barendrecht. Dé specialist als het gaat om het vakkundig renoveren van houten vloeren in uw regio. We werken zowel voor particulieren als bedrijven en zorgen telkens weer voor een schitterende renovatie van de parketvloer. Is het tijd dat we ook in uw pand aan de slag gaan? Neem dan snel contact met ons op, zodat we de vele verschillende mogelijkheden van een vloer renovatie met u kunnen doornemen. Nadat u uw keuze gemaakt heeft, gaan we zo snel mogelijk aan de slag om uw verouderde houten vloer weer helemaal in ere te herstellen.

Parket schuren Barendrecht: uw lokale renovatie specialist!

We zijn een lokaal bedrijf en daarom nooit ver weg. U kunt ons dan ook op ieder gewenst moment inschakelen voor de totale renovatie van uw houten vloer te Barendrecht. Of het nu door de week, in het weekend, overdag of ’s avonds is, we staan volledig voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we altijd het beste advies geven en natuurlijk vertellen we u ook graag meer over de diverse methodes van parket schuren Barendrecht, zoals bijvoorbeeld parket schuren, oliën of een behandeling met parketlak.

30 jaar ervaring als meester parketteur in Barendrecht

Parket Schuren Barendrecht is niet zomaar een parketteur, maar een echte specialist op het gebied van houten vloer renovaties. We hebben inmiddels al weer 30 jaar ervaring als meester parketteur en zijn dus de ideale keuze voor het herstellen van uw doorleefde parketvloer. Vraag daarom direct een offerte aan of plan een afspraak bij u op locatie in. Samen bespreken we dan welke wijze van renoveren het beste bij uw vloer past. Uiteraard laten we u graag kennismaken met de vele prachtige mogelijkheden. Wacht daarom niet langer maar laat uw houten vloer direct fantastisch herstellen! 

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en oliën

Laat u uw houten vloer schuren en oliën door een lokale specialist. Dat is een uitstekende manier om uw vloer weer in nieuwstaat terug te brengen. Uw parketvloer wordt zorgvuldig opgeschuurd door onze parket specialisten, waarna het tijd is voor een beschermende olielaag. Deze laag parketolie moet niet te dun, maar ook zeker niet te dik worden aangebracht. Op deze manier beschermt het middel uw parketvloer optimaal tegen vervuiling, beschadiging en ook het kromtrekken of scheuren van de houten vloerdelen. Zeker bij houten vloeren met vloerverwarming raden we altijd een renovatie middels parket schuren en oliën aan. Laat u adviseren door onze meester parketteur van Parket Schuren Barendrecht. Samen komen we tot de beste en mooiste afwerking van uw vloer.

Parket schuren en lakken

Misschien heeft u liever dat we het parket schuren en lakken. Kies dan uit vele tientallen kleuren uw favoriete laksoort en laat u verbluffen door het schitterende eindresultaat! We beginnen met het schuren van de vloer in meerdere fases, zodat we kleine en grotere beschadigingen en vervuilingen compleet kunnen wegnemen. Vervolgens brengen we meerdere, zeer dunne en subtiele laklaagjes aan op het parket. Hiermee is uw houten vloer uitstekend beschermd tegen nieuwe schade en gaat hij langer mee. Wilt u graag een advies of een vloerinpsectie inplannen? Parket Schuren Barendrecht is u graag van dienst.

 

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button