Parket Reinigen door uw lokale specialist uit Rotterdam

Wilt u een flink verontreinigde houten vloer zonder beschadigingen weer helemaal mooi maken door middel van parket reinigen? Dan kunt u ook kiezen voor een grondige parket reiniging door de vloeren experts van Parket Schuren Rotterdam! Uw met hardwax of parketolie behandelde houten vloer wordt ontdaan van zowel de oude beschermlaag als de aanwezige vlekken en kringen. Daarna brengen we uw vloer weer helemaal bij de tijd met een nieuwe beschermlaag in de kleur en de uitvoering die u wenst. Let op: indien uw houten vloer reeds gelakt is, is het helaas niet mogelijk om hem enkel te laten reinigen. Natuurlijk kunt u wel altijd een parket renovatie laten uitvoeren door middel van uw houten vloer schuren en afwerken.

Wat houdt een behandeling van parket reinigen in?

U bent vast wel bekend met onze parket renovaties door middel van de houten vloer schuren. Parket reinigen werkt echter net even anders. Deze methode om uw houten vloer weer even helemaal op te frissen gaat namelijk uit van een veel minder invasieve behandeling. Gewapend met de meest hoogwaardige reinigingsmiddelen voor houten vloeren gaan we aan het werk. Uw gehele parketvloer wordt grondig gereinigd, zodat werkelijk alle vervuilingen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Door het reinigen wordt ook de oude beschermlaag opgelost. Daarom ronden we het parket reinigen altijd af met het aanbrengen van een compleet nieuwe beschermlaag. U kunt hiervoor zoals gebruikelijk kiezen uit allerlei soorten hardwax, olie en lak.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Wanneer is het nodig om te kiezen voor parket reinigen?

Goed onderhoud aan uw houten vloer is van groot belang om hem in de beste conditie te houden. Dit houdt in dat u altijd zo snel mogelijk moet afrekenen met zware vervuiling. Alleen op deze manier kunt u voorkomen dat de vervuiling in het hout trekt en mogelijk permanent blijft zitten. Het parket reinigen is daarom erg belangrijk als u een mooie en schone houten vloer wenst. Daarnaast kunt u deze methode ook inzetten om uw parket minder ontvankelijk te maken voor nieuw vuil en stof. Verder is het een ideale manier om kleurverschillen weg te werken, uw vloer voor nieuw onheil te behoeden en simpelweg om uw houten vloer van een nieuw tintje te voorzien.

Ik wil mijn parket laten reinigen. Wat moet ik nu doen?

Zodra u besloten heeft om over te gaan tot uw parket reinigen, kunt u direct de professionele diensten van Parket Schuren Rotterdam inschakelen. We komen dan eerst even langs om de kwaliteit en de staat van uw parket te controleren. Hierna kunnen we al snel aan de slag gaan met de professionele reiniging van uw houten vloer in Rotterdam of omgeving. Via de mail, per telefoon en via het contactformulier zijn we altijd bereikbaar. Aarzel dus niet, maar neem gewoon even contact met ons op! We kunnen u dan direct wat meer vertellen over onze methodes van vloerafwerking, zoals via lakken maar ook via oliën zelf het vakkundig hardwax oliën is een uitstekende optie!

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button