Houten Vloer Schuren

Bent u voornemens op advies in te winnen omtrent uw houten vloer schuren? Onze meester parketteur adviseer graag over de beste en mooiste behandeling van de vloer. U kunt uw huidige houten vloer een heel mooi tweede leven geven door hem professioneel te laten schuren. Dit gaat niet alleen veel sneller dan een nieuwe parketvloer leggen, maar zorgt ook voor een aanzienlijke besparing in de kosten. Dit gaat overigens niet ten koste van het eindresultaat, want dat is bij ons altijd prachtig. We schuren uw houten vloer namelijk zodanig, dat hij niet van een geheel nieuwe parketvloer te onderscheiden is. Een goede behandeling van houten vloer schuren in Rotterdam gaat altijd gepaard met een afwerking met lak, olie, skylt of hardwax.

Houten Vloer Schuren

Vellingkanten Frezen

Wanneer uw parketvloer een velling heeft, ook wel een v-naad of v-groef genoemd, dan is dit het mooiste om de velling uit te frezen. Door het frezen van de velling worden alle olie, lak en hardwax resten keurig schoon gefreesd. Hierdoor is de velling evenals het oppervlak van de houten vloer weer opnieuw te behandelen. Het voordeel hiervan is dat wanneer het houten vloer schuren is afgerond en de vloer in de olie of lak is gezet, de vloer één mooi geheel is. Zo ziet u geen kleurverschil of viezigheid meer in de naden welke in de lengte van de planken lopen. Het effect hiervan is dat de vloer egaal en rustig oogt. Wij adviseren u graag over de voordelen van het frezen van de velling zodat u een goed beeld heeft van hetgeen u kan verwachten.

Velling Frezen

HET Afwerken van de vloer: “De behandelingen”

Houten Vloer Schuren en Oliën

Een andere uitstekende mogelijkheid bij het renoveren van uw houten vloer, is het uw houten vloer schuren en oliën. Hierbij gebruiken we, zoals u van ons als parket expert mag verwachten, uitsluitend vloerolie van extra hoge kwaliteit. De olie wordt in één dekkende laag aangebracht en hoeft daarna alleen nog maar uit te harden. Reken hierbij op zo’n 24 tot 48 uur droogtijd. Hierna biedt de olielaag een zeer krachtige bescherming tegen alle denkbare soorten vloerschade. Het oliën van uw houten vloer beschermt hem overigens niet alleen tegen schade door zonlicht, meubels, schoeisel en speelgoed, maar ook door beschadiging als gevolg van een hete vloerverwarming.

Houten Vloer Schuren en Lakken

Er zijn altijd verschillende manieren om uw parket af te werken na het houten vloer schuren. Een ongekend populaire methode is het lakken van uw vloer. Dit voeren we gefaseerd uit, laagje voor laagje dus, zodat de lak extra goed aan uw parketvloer kan hechten. Uw houten vloer schuren en lakken kan met een glanzende of matte lak en in vele tinten van licht tot donker. Voor het bepalen van uw ideale kleur komt één van onze parketteurs graag bij u langs met de kleurenwaaiers. Tevens kan hij meerdere varianten voor u uittesten op een stukje vloer.

Houten Vloer Schuren en Skylt lakken: Ultra mat en een onbehandelde look

Naast de bekende standaardlak is er tegenwoordig ook een ultra matte laksoort met de naam skylt. Een behandeling van uw houten vloer schuren en met skylt lakken geeft uw parket een onbehandelde uitstraling, terwijl er wel degelijk gezorgd is voor een goede beschermlaag op het hout. Skylt is leverbaar in meerdere uitvoeringen en natuurlijk helpen we u met plezier om de ideale soort voor in uw interieur te vinden.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertiiceerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Uw Houten laten schuren door een lokale specialist

Het is verstandig om uw houten vloer schuren uit te besteden aan een doorgewinterde specialist, zoals ons team van Parket Schuren Rotterdam. U bespaart uzelf dan een hoop pijn en moeite en komt niet voor onaangename verrassingen te staan. Voor het grondig schuren van uw houten vloer gebruiken we enkel de beste schuurmachines, die we optimaal afstemmen op uw vloer. Uw parketvloer wordt zo mooi en egaal opgeschuurd. Door uw vloer te laten schuren, kunt u voorgoed afscheid nemen van ongewenste delen op het hout. Hierbij kunt u onder andere denken aan sterke vervuiling, vochtplekken en diepe deuken.

25 Jaar gespecialiseerd in parket renovatie

Uw lokale expert in houten vloeren, Parket Schuren Rotterdam, heeft enorm veel ervaring met het renoveren van alle soorten parketvloeren. We zitten inmiddels al weer 25 jaar in de parket branche en hebben gedurende deze periode steeds mooiere en innovatievere methodes mogen leren. Ook onze apparatuur is in de loop der tijd geavanceerder geworden. Zo kunnen we nog sneller en vooral nog beter voor u aan het werk gaan. In uw zoektocht naar een goede houten vloer renovatie expert, zit u bij ons daarom helemaal goed!

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie

Onze klanten kunnen voor het parket schuren altijd profiteren van allerlei voordelen. Zo bieden we u geheel kosteloos en vrijblijvend een inspectie van uw houten vloer. Hiervoor komen we op het gewenste moment op uw locatie langs en beoordelen dan direct de staat van uw parketvloer. Indien u besluit om ons in te huren voor uw houten vloer schuren, mag u gelijk uw voorkeuren aan ons doorgeven. Kies bijvoorbeeld direct de juiste kleur lak of vloerolie en leg een afspraak vast voor uw vloer renovatie.

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button