Houten Vloer Schuren en Oliën in de regio Rotterdam

Uw houten vloer schuren en oliën uitbesteden aan een specialist? En kan uw houten vloer wel een flinke opfrisbeurt gebruiken? Dan is het verstandig om een gespecialiseerd bedrijf in parket onderhoud in te huren, zoals bijvoorbeeld Parket Schuren Rotterdam. Ons bedrijf beschikt over alles wat benodigd is om uw houten vloer renovatie tot een enorm succes te maken. Zo beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur waarmee we uw vloer stofvrij kunnen schuren en voor de juiste afwerking hebben we onder meer talloze soorten vloerolie standaard op voorraad. Kies daarom ook vandaag nog voor een grondige renovatie middels houten vloer schuren en oliën in uw pand te Rotterdam.

Waarom uw houten vloer schuren en oliën in Rotterdam?

Ook in de havenstad Rotterdam zijn er ontzettend veel woningen waar een prachtige houten vloer ligt. Door de jaren heen verliest ook een kwaliteitsvloer van hout echter aan glans en schoonheid. Een parket herstel via de houten vloer schuren en oliën is dan een uitgelezen manier op hem weer in zijn eigenlijke topconditie te krijgen. We nemen voorgoed afscheid van krassen, kringen en deuken op uw houten vloer en maken uw parket weer prachtig egaal. Hierna voegen we de olie van bijvoorbeeld Rubio Monocoat toe, voor een ultra beschermende toplaag.

Het voordeel van houten vloer schuren en oliën

In de wereld van parket schuren is ontzettend veel mogelijk en daarom vertellen we u graag wat meer over de pluspunten van uw vloer schuren en oliën. Zo is het met deze vorm van parket renovatie onder meer mogelijk om uw vloer van een fris nieuw kleurtje te voorzien. Brengt u liever zijn originele kleur terug? Dan kan dat natuurlijk ook! Uw wensen staan bij ons altijd voorop. Dankzij het houten vloer schuren en oliën verkrijgt uw parket verder die zo gewenste matte en naturelle uitstraling. Hierdoor geeft uw parketvloer ontzettend veel sfeer aan uw woning. Tevens is een geoliede houten vloer eenvoudig te onderhouden en lokaal bij te werken.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Uw gerenoveerde houten vloer onderhouden

Met het houten vloer schuren is een goede bodem gelegd, maar hiermee bent u er uiteindelijk nog niet helemaal. We rekenen immers ook op uw eigen aandeel in het behoud van uw houten vloer. U doet er dan ook goed aan om iedere dag het losse zand, stof en vuil van het parket te verwijderen. Dit kan eenvoudig met een stofzuiger met parketborstel of met een zachte bezem. Om uw houten vloer grondig te reinigen, gebruikt u van tijd tot tijd een reinigingsmiddel dat goed intensief werkt en een vlekken verwijderaar. Onze parketteurs adviseren u graag over de beste merken en producten.

Een afspraak maken is zo geregeld

Een afspraak is bij ons zo geregeld voor het houten vloer schuren en oliën. U kunt ons simpelweg even mailen, het contactformulier invullen of een belletje plegen. Vergeet ook niet om een kosteloze en geheel vrijblijvende vloerinspectie aan te vragen! Zo kunnen we goed zien welk parket onderhoud nodig is. Parket Schuren Rotterdam is u graag van dienst!

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button