Houten Vloer Schuren en Lakken in Rotterdam

Of uw houten vloer nu vijf of tien jaar ligt, of misschien nog wel langer, de kans is groot dat zich in de loop der tijd allerlei narigheid heeft verzameld. Vrijwel alle parketvloeren krijgen immers te maken met vervuiling, verkleuringen en zelfs behoorlijke beschadiging. Het is dan hoog tijd om deze vervelende en vooral ongewenste elementen van uw houten vloer te wissen. De meest doeltreffende methode hiervoor is de houten vloer schuren en lakken. Ook bij u in Rotterdam is er een gespecialiseerd team beschikbaar voor uw houten vloer renovatie: Parket Schuren Rotterdam.

Waarom houten vloer schuren en lakken in uw woning?

Door een behandeling van houten vloer schuren en lakken te laten uitvoeren, kan uw parket in de originele staat worden teruggebracht. Hij is na de complete renovatie weer blinkend schoon en is in zijn totaliteit ontdaan van onder meer deuken en krasjes. Dankzij de toevoeging van lak kunnen we uw houten vloer bovendien iedere kleur geven die u maar wenst. Dit kan zowel in een glanzende variant als een matte, dus laat ons zeker uw voorkeuren weten! Zodra de houten vloer renovatie in uw woning is afgerond, is uw parket klaar om de show te stelen. Bovendien gaat hij door onze vakkundige behandeling nog langer mee, tot wel een leven lang!

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Pluspunten van een houten vloer schuren en lakken

Uw houten vloer klaarmaken voor de toekomst: dat is wat u door het parket schuren in Rotterdam kunt bereiken. Natuurlijk hoeft u niet zelf aan de slag, maar kunt u profiteren van onze kennis en ervaring. Met onze optimaal afgestelde schuurapparatuur maken we uw houten vloer vrij van schade, waarna we hem met behulp van lak bestand maken tegen vloeistoffen en vuiligheid. U kunt uw parketvloer hierna eenvoudig stofzuigen en dweilen om hem schoon te houden. Verder behoeft uw gerenoveerde houten vloer nauwelijks extra onderhoud.

Het juiste onderhoud na houten vloer schuren en lakken

De schoonheid van uw geheel herstelde parketvloer komt pas echt goed naar voren, wanneer hij goed proper wordt gehouden. Ga daarom dagelijks even met een zacht bezempje of een stofzuiger met de parketborstel over uw vloer heen. Zo verwijdert u het losse zand en stof dat zich anders in het hout zou kunnen vastzetten. Om uw vloer grondig te reinigen, is het raadzaam om een goede parketreiniger te kopen. Meng een dopje van circa 60 cc parketreiniger in een emmer met zo’n 5 liter water en u kunt beginnen met poetsen. Voed uw houten vloer daarna met een kleine hoeveelheid polymeer. Hierna hoeft u uw goed gereinigde parketvloer alleen nog maar even na te dweilen.

Afspraak inplannen met Parket Schuren Rotterdam

U kunt direct een afspraak inplannen voor een vloerinspectie en een algehele vloer renovatie. Aan de hand van de inspectie kunt uw de ideale wijze kiezen waarop wij uw houten vloer schuren en lakken.

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button